Од есен Young Sheldon на малите екрани

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 18.05.2017 - 11:53

Наскоро на малите екрани ќе имаме прилика да ја гледаме новата серија за растењето на многумина омилениот лик, Шелдон Копер.

Вчера е објавена веста дека на програмата за есен на CBS, па сите фанови на ја примија веста дека серијата Young Sheldon е на распоред на оваа телевизиска програма.

Младиот Шелдон ќе го глуми 9-годишниот Иаин Армитаг па ќе го пренесе растењето во источен Тексас и средношколските денови.

Џим Парсонс (оригиналниот Шелдон) ќе биде наратот на новата серија, придуценти се Чук Лоре, Стив Маларо и Тод Спивак, додека пилот епизодата ќе ја режира Џон Фавреу. Серијата Young Sheldon ќе биде прикажана на 25 септември на CBS телевизија.