Новиот трејлер за "50 Нијанси Потемно" со нови страшни сцени!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 03.01.2017 - 15:39

2017 година е тука, што значи дека наскоро ќе го гледаме новиот "50 Нијанси Потемно"!

Овојпат, новиот продолжен трејлер ни покажува дека филмот навистина го заслужува епитетот "потемно" и нема да има само секси забава: