Новата барбика од "Убавицата и ѕверот" личи на Џастин Бибер!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 09.01.2017 - 15:14

Компанијата Дизни силно работи на својата кампања за промоција на долгоочекуваната филмувана верзија на "Убавицата и ѕверот". За таа цел, Дизни ја промовираше новата барбика која е направена според ликот на Ема Вотсон, која ја глуми убавицата Бел.

Само што, куклата не личи многу на Ема Вотсон! Интернетот урла од смеење бидејќи куклата-убавица неодоливо потсетува на Џастин Бибер!

Погледнете ги смешните реакции на Твитер:)