Нов моден тренд – Мажи во чипкаста облека

Нов моден тренд – Мажи во чипкаста облека

Момците баш умеат да ги пратат женските трендови и изгледа дека баш ги интересираат, само што не им стојат така добро како на девојките.

После едноделните костими за капење и проѕирни маички на ред дојдоја и овие мрежасти шорцеви.

Дизајнирани се во Лос Анџелес, каде се наоѓа брендот Холограм Сити, а ги има во повеќе бои, розева, сина, зелена, жолта. Правени се од чипка, и баш како и овие шортцови дизајнирани се и маички кои би одговарале со шорцевите.

Одма би раскилана со момчето доколку би се појавил во нешто вакво – една е од реакциите на девојките.

Додека пак друга е сосема спротивна – Би сакала да го видам моето момче во ова. Зошто да не?

Дали се “женствените момчиња” нашата иднина?