Нов летен тренд

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 28.03.2017 - 00:29

Светките многу ненадејно се вратија во мода на средината на минатат година. Оваа светкава прашина го красеше коренот на косата, лицето на модните блогерки, па и машките бради и ноктите, но од неодамна доби сосема ново издание.


Овој необичен тренд настана сосема случајно кога мејкап уметничка и стилистка Mia Kennington се обиде да го покрие песокот од задниците на манекенките во текот на снимањето на The Gypsy Shine.

Оваа необична идеа даде фантастични резултати и фотографиите добија позитивни коментари. Кој знае може ова е новиот летен тренд.