Нов хит: тетоважи од отпечаток од цвеќе!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 05.01.2017 - 12:41

Цветните дизајни секогаш биле популарни помеѓу тетоважите, но новиот тренд сосема се враќа кон природата - најновиот хит во тетовирањето се отпечатоците од вистинско цвеќе!

Овој тренд го започна Рита, тату-артистката од Украина, која почна да ги прави тетоважите врз отпечатоците од вистинско цвеќе, со што се постигнува речиси тридимензионален ефект.

Погледнете ги овие неверојатно убави тетоважи: