Нискобуџетната реклама за мачки која го освои светот!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 06.01.2017 - 11:41

Центарот за бездомни животни "Furkids" од Атланта, не ни сонувал колку вирална ќе стане нивната откачена нискобуџетна реклама за посвојување на мачиња!

Рекламата во која забавниот Пол Престон, кој инаку не е комичар, туку брат на една од волонтерките во Furkids, е снимена за само 30 минути. Оценка? Официјално најдобрата реклама што ја имаме видено! :)