Николија во топ форма

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 17.03.2017 - 19:25

Изгледа Николија брзо се врати во топ форма после породувањето, па се одлучи да објави фотографија каде ги покажа сите свои адути.

Јовановиќ облече костим за капење кад покрај нејзиниот рамен стомак може да ги видиме и бујните гради на пејачката.

Како и секогаш коментарите се поделени, на некои им се допаѓа, додека други мислат дека на мајка на дете не и личат такви фотографии.

Што мислите вие?