Nikifor - Sanchez Warm UP

Објавено: 26.02.2011 - 16:51

NIKIFOR кој во последно време се повеќе пушта теч-хаус, техни ило прогресив, минатиот петок на големо изненадување и задоволство на публиката настапи пред светската дџ ѕвезда Роџер Санџез.

Покрај одличниот фидбек од публиката задоволството не го криеше ни Роџер Санчез, кој едноставно го продолжи сетот по Никифор - без да ја прекине музиката!

Zazabava.com ја има ексклузивната можност и чест да го сподели загревачкиот сет од 2 часа, кој минатиот петок (05.12'08) свиреше на подиумот во Colosseum.

Симнување овде! (100mb *.mp3)

* клик десен клик на линкот и "Save Target As" за да го симнете миксот.

За преслушување на миксовите, користете го онлајн плеерот (десно).