Неверојатно убави фотографии од волшебната Кападокија!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 22.02.2017 - 19:39

Регионот Кападокија во Турција е едно од најубавите места на целата Земја, со предели кои го одземаат здивот и вулкански карпи кои ви даваат чуство дека сте на друга планета.

Кападокија е местото каде одите да го најдете мирот или да ја прославите љубовта, а волшебните пејзажи од чудесни карпи и балони кои летаат во воздухот го прават ова место незаборавно.

Уживајте и за момент изгубете се во овој волшебен свет: