Неверојатни трансформации: што се случило кога се откажале од дрога!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 28.12.2016 - 15:48

Зависниците од дрога и нивните семејства знаат колку долга и тешка е борбата за откажување. Иако за жал не успеваат сите, тие што успеале да се оттргнат од канџите на дрогата ги споделуваат своите фотографии пред и потоа во надеж дека ќе бидат инспирација за останатите.

Разликата и трансформацијата е неверојатна! Овие млади кои некогаш биле само сенки од луѓе, биле зависници од најтешките дроги како што се хероинот, кокаинот, крекот и метамфетаминот. Денес, тие повторно го имаат својот живот и имаат

Погледнете ја неверојатната и инспиративна трансформација: