Нема ништо послатко од бебе-чинчила!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 10.01.2017 - 11:47

Чинчилите со право важат за едни од најслатките животинчиња во природниот свет - рајско мекано крзно, мали слатки увциња, раскошни опавчиња... Има ли нешто поубаво?

Погледнете ги овие фотки од бебиња-чинчили и обидете се да останете серозни :)