Не е се' во годините, а оваа 56-годишна фраерка е доказ за тоа!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 27.02.2017 - 21:17

56-годишната манекенка Џули, исто така позната и како "Пламениот Лотос", не само што нема намера да ја заврши својата кариера туку е и доказ и инспирација за жените ширум светот дека убавината и сексипилот не знаат за години!

Убавицата од Тексас со необичен изглед е нашиот избор за фраерка на денот: