Најубавите парчиња накит од Златните Глобуси

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 10.01.2017 - 16:10

Златните Глобуси беа одлична прилика за ѕвездите да ги извадат најубавите парчиња накит што ги поседуваат и да ги прошетаат по црвениот килим.

Дијаманти, смарагди и останати скапоцени камења беа неизоставен дел од стајлингот на познатите убавици, а ние ги издвоивме најубавите парчиња: