Најоткачени бјути трендови за 2017 година

Најоткачени бјути трендови за 2017 година

На крајот од годината е време да се сумираат сè што се случило, па и во полето на шминкање и разубавување. За 2017 година слободно можеме да кажеме дека е година на веѓите и дека некои трендови се навистина бизарни до тој степен што им е тешко да ги надминат во наредниот период.

Екстензија во нос

Веѓи со репче

М веѓи

These brow trends won't stop! #McDonaldsBrows #goldenarches Tag a friend who loves brows (or McDonalds)

A post shared by Huda Kattan (@hudabeauty) on

Холографска коса

Светкави гради

Светкав задник