Најнов хит: Неонска шминка

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 05.03.2017 - 21:38

Најновиот тренд во шминкањето кој полека но сигурно се пробива на Инстаграм е се' освен обичен, а че им се допадне на храбрите кои не се плашат сите очи да бидат вперени во нив.

Се работи за таканаречената неонска шминка чија техника на нанесување креира интересен футуристички ефект на неонско светло:

Не знаеме колку овој тренд ќе издржи на долг пат, но дефинитивно ќе направи да бидете главна ѕвезда на забавите каде што има ултравиолетови сијалици :)