Најинтересните пародии на сметка на бременоста на Бијонсе

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 19.03.2017 - 12:18

Веднаш почна гордо да постира слики. Многу од нив го искористија тоа за да се пошегуваат на нејзина сметка.

Еве некој од најинтересните слики кои станаа доста популарни на друштвените мрежи:

Некој искористија домашни миленичиња како инспирација:

Кристијан О'Брајан до својата фотографија додаде: "Жал ми е што ова ќе го видиш, но едноставно морав да го објавам"
"На кого поубаво му стои", гласеше една од фотографиите
Уште една шега е направена на сметка на Џорџ Клуни и неговата сопруга кои што очекуваат близнаци.