Најдоброто од "Carpool Karaoke" 2016 на едно место!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 05.01.2017 - 12:55

Покрај многуте неубави работи што се случија во 2016 година, имаше и светли точки кои не потсетуваа да се насмееме, е една од нив дефинитивно е "The Late Late Show" на Џејмс Корден и неговото Carpool Karaoke!

Корден е познат по тоа што знае да ги собере најголемите музички ѕвезди и да ги натера да запеат со него, а сега тој направи забавна компилација од сите епизоди во 2016!

Уживајте:)