Најдоброто од Британскиот натпревар за Афро-фризури!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 06.01.2017 - 12:42

Лиза Фарал е една од фризерките кои се најдобрите во својата работа, па така таа го освои првото место во сите три категории на Британскиот натпревар за Афро-фризури.

Нејзината колекција се вика "Оклоп" и е инспирирана од афричката култура, а претставува совршен спој на цврстина и убавина: