Најдобрите улични стилови од Париската Модна Недела

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 02.03.2017 - 21:20

Модната Недела во Париз е во полн ек, а самиот Париз отсекогаш бил сметан за главната престолнина на модата, и тоа со право.

Безвременскиот и лежерен, а во исто време бескрајно фраерски стил на парижанките е нешто што секоја жена во светот се труди да го достигне. Во Париз, модата изгледа дека е во воздухот, бидејќи уличниот стил на девојките е поголема инспирација за фотографите отколку самите модни ревии!

Погледнете зошто: