Најдобрите и најлошите датуми за венчавка во 2017 година

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 09.02.2017 - 21:59

Доколку планирате венчавка оваа година, а сеуште немате закажано датум, не е лошо да ја погледнете оваа листа.

Добро, веруваме дека успехот на бракот повеќе зависи од луѓето отколку од ѕвездите, но сепак ви пренесуваме кои датуми астролозите ги одредија како најдобри, а кои како најнеповолни за венчавка оваа година:

Најдобри датуми

Од 8-ми Февруари до 4-ти Март
Од 3-ти Мај до 12-ти Август
Од 6-ти Септември до 3-ти Декември

Најлоши датуми

Од 4-ти Март до 15-ти Април
Од 15-ти Април до 3-ти Мај
Од 12-ти Август до 6-ти Септември
Од 3-ти до 22-ри Декември