Најдобрите фустани од афтер-забавата на Оскарите!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 27.02.2017 - 20:57

Сега веќе не е доволно само да се појават на црвениот килим на доделувањето на Оскарите - славните убавици сега мораат да мислат и на втората комбинација, односно што ќе облечат на афтер-забавата!

Афтер-забавата на Оскарите полека но сигурно станува подеднакво важна и интересна за медиумите, посебно затоа што таму почесто и почесто можеме да најдеме многу поубави модни комбинации отколку на самите Оскари.

Погледнете што носеа ѕвездите оваа година на афтер-забавата: