Најдобрите фотографии на светот направени со дронови

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 02.02.2017 - 19:52

Дроновите стануваат повеќе и повеќе користен начин да го погледнеме светот од друга перспектива, а таа перспектива е повеќе од восхитувачка!

Овие прекрасни фотографии што ќе ги видите подолу се од натпреварот SkyPixel 2016 Photo Contest за најдобри фотографии направени со дронови, а на кој беа пријавени повеќе од 27.000 неверојатни фотки: