Најдобрите 15 Инстаграм дестинации кои треба да ги посетите

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 03.03.2017 - 16:53

Иако сите си имаме омилени места ширум светот, едноставно некои локации се пофотогенични кога станува збор за Инстаграм фотографиите.

А, најславните блогери кои пишуваат за патувања секогаш знаат да ги одберат најдобрите места, па еве кои 15 локации се најчести на нивните фотографии кои собираат по илјадници лајкови.

1. Розовото солено езеро во западна Австралија


2. Љубовниот ѕид, Калвер Сити


3. Островите Фиџи


4. Кордиљера де ла Сал, Чиле


5. Хавана, Куба


6. Националниот парк Алгонкин, Онтарио, Канада


7. Водопадот Игуазу, Аргентина


8. Водопадите Кавасан, Филипини


9. Езерото Ресија, Италија


10. Топлите бањи Умпака, Орегон


11. Вирсшем, Германија


12. Гијанјар, Бали


13. Кох Панган, Тајланд


14. Берн, Швајцарија


15. Езерото Хјуманити, Перу