Надреална уметност која ја покажува тажната реалност!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 10.01.2017 - 10:45

Тони Футура е дигиталниот уметник од Берлин кој е авторот на оваа одлична надреална уметност која ги исмева материјализмот, конзумеризмот и поп-културата на Западниот свет.

Смешни, сурови и реални - погледнете ги делата на Футура: