На сметка има милиони, но сепак мора да бара пари од татко и

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 18.04.2017 - 20:21

Бритни Спирс иако е една од најбогатите пејачки за секој нејзин трошок мора да се обрати на својот татко.

Кога пред 10 години доживеа нервен слом заради кој заврши во болница, судот одреди бидејќи не е во состојба со нејзините пари да располага нејзиниот татко Џејми.

Иако Бритни се чувствува добро, ситуацијата остана иста, а нејзиниот татко годишно добива околу 130 илјади долари за грижата за нејзините финансии.

И покрај се пејачката нема проблем со тоа, баш и одговара бидејќи за нејзе славата и парите се големо оптеретување.