Музика и филм

Соработката помеѓу....
После големите успеси кои ги постигна во досегашните филски улоги..
Што...
Не сме...
Најуспешниот член...
Најголемото...
Актерот...
Во духот на...
Harry Styles денес објави како ке изгледа и кои песни ќе се најдат на неговиот прв албум..
Џуд Лоу...
Денес на Netflix ќе бидат објавени сите 13 епизоди кои ја составуваат првата сезона..
Одбојувањето до почетокот на седмата сезона на серијата "Game of thrones" официјално почна..
Кога ќе се спомне...
Сите обожаватели на One Direction...
Пред околу четири месеци е објавена веста дека во филмот за Барбики, кој наскоро..
Често се случува после раскинувањето пејачите да отпејат песна за тоа како се чувствуваат..
Алтернативните завршетоци секогаш се убав...
Вечерва премиерно на репертоарот во кината “Убавицата и ѕверот”...