Мислеше дека доби гитара за Божик, но кога ја отвори...

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 26.12.2016 - 10:33

Ова кутро момче не се ни сомневаше каков тролач е брат му - мислеше дека од него го доби совршениот подарок за Божик, но...

Тоа што беше совршено спакувано да изгледа како гитара, излезе дека не е! :)

Збунката на кутрото момче не заврши тука - таман помисли дека доби утешна награда, односно неговата омилена компјутерска игра, оп, уште едно изненадување! :)

За среќа, барем брат му имаше срце да му остави пари за сам да си купи подарок. Нормално, откако последниот подарок го пронајде заедно со картичката - фотошопирана слика од брат му, кој навистина испадна ултимативниот Божикен тролач! :)