MASSIVE FESTIVAL

Објавено: 29.03.2017 - 23:15

Lollipop Entertainment Group и SUN Production

Овој 1 април Ве канат да бидете дел од централниот градски маскембал и најголемата журка досега. 
После сензационалните журки во Атина, Лондон и Њу Јорк, конечно во Скопје пристигнува брендот MASSIVE FESTIVAL.

Ни претставува особено задоволство да ја најавиме една од најимпресивните програми досега за целосно повеќе часовно музичко доживување со:

MOSSEL
www.facebook.com/djmossel/

HOUSE TWINS
www.facebook.com/HouseTwinsProject

THE BOY
www.facebook.com/djtheboyofficial/

THE MISTER DJS
www.facebook.com/The-Mister-Djs-OFFICIAL-PAGE-123455187682704/

DIVOLLY & MARKWARD
www.facebook.com/divollyandmarkward

GALOSKI
www.facebook.com/galoski

DISCONNECTED
www.facebook.com/disconnectedoff

BOBI
www.facebook.com/CityRadio/

ICKO
www.facebook.com/Antenna5/

Сабота 1 април 2017
Старт: 21:30
Спортски Центар БОРИС ТРАЈКОВСКИ - Мала сала

Одличен звук, светло, ЦО2 џетс, Лед скрин, ласери...

Влезници во претпродажба по супер промотивна почетна цена од 300 денари во ПОЛА ЈУГОТОН и www.kupikartizase.com продажната мрежа