Машина која го претвора вашето лице во 3D златно лижавче!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 21.12.2016 - 10:55

Селфито отиде не еден, туку многу чекори понапред - од сега тоа не доаѓа во форма на фотографија на Инстаргам, туку во форма на вистинско 3D-принтано позлатено чоколадно лижавче!


Да, ваква машина навистина постои и е дело на англиската компанија "Candy Mechanics", а еве како функционира: снимате видео од своето лице и го испраќате на нивната веб-страница candymechanics.com, и за само 20 евра добивате слатка и позлатена 3D мини-верзија од себе!

Одлична идеја за персонализиран подарок, нели? :)