Мали приказни за љубовта кои ќе ви го стопат срцето

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 20.12.2016 - 16:13

Малите приказни за љубовта ретко ги продаваат весниците и речиси никогаш не стигнуваат до насловните страни. Но ако одвоите само момент, ќе сфатите дека светот не е толку ужасно и темно место, а прекрасни мали работи се случуваат секој ден, само ако обрнете малку внимание!

Прочитајте ги овие прекрасни мали секојдневни приказни за гестовите на љубовта што ќе ви го растопат срцето и ќе ве остават во солзи! :)