Мали дечиња и нивните големи кучиња!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 13.12.2016 - 13:29

Овој прекрасен фото-проект е замисла на фотографот Енди Селиверстоф, кој има мисија да ја претстави прекрасната и нескршлива поврзаност помеѓу малите дечиња и нивните џиновски кучиња.

Погледнете ја преубавата галерија од најубавите пријателства што постојат, сигурни сме дека ќе ви донесат насмевка на лицето и топлина во срцето!