Љубов и секс

Сигурно веќе сте свесни каква опасност претставува телефонирањето или куцањето на пораки додека возите...
Можеби мислите дека жените не ги изневеруваат своите партнери, но според истражувањето на авторот Гери Њуман...
Студентката Меган Вард (20) страда страда од пореметување кое се нарекува аноргазмија, а се карактеризира...
Лекарите предупредуваат дека сé поголем е бројот на заболени од опасната полово пренослива инфекција...
Група истражувачи дојде до заклучок дека жените кои се задоволни во врската не ни размислуваат да го изневерат...
Авторот на истражувањето Гери Њуман има едноставно објаснување за појавата на социјалните мрежи која се...
Со оглед на тоа дека и двајцата ја "прегазија" стоттата година, а во брак се цели 82 години, можеби овие нивни...
Повеќе од 400 Србинки нудат сексуални услуги само преку една веб страница и тоа по цена која за еден ден...
Што мислите, кои зборови во љубовта се посилни, изговорените или напишаните? Еве што вели науката...
Од кога постои моногамијата, постои и изневерувањето на партнерот. Што е тоа што ги тера луѓето да се впуштаат...
Видеото го направија истите луѓе кои не израдуваа со снимката каде лезбејките за прв пат допираат пенис, а...
Факт е дека повеќето  од најубавите жени најчесто се сами, или пак влегуваат во некоја кратка врска. Што...
Да не ве држиме во неизвесност, веднаш ќе кажеме дека станува збор за Стрелецот. Брачните партнери на Стрелецот...
Компанијата за производство на секс-играчки „Hot octopus" за њујорчани ја постави промотивната „Гајфај" кабина...
Рускиот парламент ќе гласа за забрана на сите јавни искажувања љубов меѓу хомосексуалците, во најновиот...
Често се зборува за просечната големина на пенисот, но речиси никогаш за просечната големина на вагината. Време...
Си бил некогаш еден маж на кој во исто време му се додворувале три девојки. Тој сакал да се ожени, но не знаел...
Работата има големо влијание врз човекот, не само во неговиот начин на размислување, туку и во љубовните...