Љубов и секс

Студиите покажуваат дека еден од десет Британци плаќа на проститутки за секс. Меѓу оние кои купуваат секс,...
Со години се веруваше дека порнографијата лошо влијае на сексуалниот живот, но неодамна објавената студија на...
Ако некој е најкомпетентен да одговара за големината на машкоста, тоа дефинитивно се порно ѕвездите. Тие виделе...
Можеби малку за тоа се зборува, но женската публика ни најмалку не ги занемарува порно сајтовите, а PornHub...
Можеби може да ви звучи дека не е лесно да ги задоволите мажите "таму долу", посебно кога се работи за...
Се сеќавате на Мохамед Абад, човекот кој како дете доживеал несреќа, бил турнат под автомобил и тогаш го...
Во денешно време од порнографијата не делат само неколку клика и е присутна во таа мера што ја земаме здраво за...
Жените близнаци се непредвидливи и својата друштвена и љубезна маска многу брзо може да ја заменат со дистанца...
Саманта Дефазио од Лос Анџелес има 32 години и е самохрана мајка. Со оглед на тоа дека нема пари за живот, таа...
Најверојатно сте слушнале за тоа дека ако подолго време немате секс, вагината ќе ви биде потесна и позатегната...
Интелигентните жени потешко наоѓаат вистински партнер, а околината најчесто мисли дека нешто не е во ред...
Верувале или не, жените ширум светот одат на масажа на вагината, а овој третман се нарекува "оргазмична...
Во земјава се зголемува бројот на лица кои се заразени со сексуално преносливи инфекции, пред се хламидијата...
Брачниот советник Гери Њумен објаснува зошто мажите изневеруваат - не затоа што другата жена е попаметна или...
Што би направиле доколку се сомневате на верноста на својот партнер? Е, па овој дечко буквално влегол во собата...
Зошто мажите гледаат порно филмови?! Веројатно, на ова прашање секој припадник на посилниот пол има свој...
Во текот на последните години сѐ поголем е бројот на мажи во САД кои вградуваат пластични топчиња - бисери...
Во текот на сексот не е важна само правилната техника, туку е важно и да водите сметка за чувствата и желбите...