Љубов и секс

Британската колумнистка Мери Голд, тврди дека на жените им е потребна машка софистицираност, искуство и...
Во време на рапидно напредување на компјутерската технологија, се поголем број на луѓе својата сродна душа...
Ако човечкиот развој тргнал во друга насока, мажите и понатаму би имале пенис во облик на боцка, онаков каков...
Заборавете на приказните за штрковите, оџакот и што ли уште не кога се обидувате да им објасните на децата "од...
Љубовта трае три години, а потоа паровите се "земаат здраво за готово", покажа новата студија, со што е...
Ова се четири знаци за предупредување кои покажуваат дека врската се ближи кон крајот и обично се појавуваат по...
Во САД повторно се враќа невиноста во мода и, според истражувањето, бројот на млади помеѓу 14 и 24 години...
Одговорот на прашањето: Што покрај сексот ги окупира мислите на мажите е - ништо! Барем така може да се заклучи...
Жените кои имаат висок глас, но и мажите со подлабок глас почесто се одлучуваат на неверство, соопштија...
Селото Бад Белкиг кај Берлин претставува посебно место на светот бидејќи неговите жители со својот стил на...
Жителите на главниот град на нашиот јужен сосед, а по нив следат оние од Москва. Жителите на Париз се на...
На жените бракот побрзо им станува досаден отколку на мажите, покажува истражувањето направено во Велика...
Како што некои фотографии уште од 19 век имале поврзаност со сексот, по нив филмовите, а денес интернетот...
Сакате да изгледате привлечно во очите на спротивниот пол? Нема ништо полесно, појавете се само со секси...
Научниците од универзитетот "Rutgers" дошле до сознание дека сексуалниот однос делува на женскиот нервен...
Постојат одредени квалитети кои жените ги сакаат и ценат кај мажите. Тоа не е само висината, убавата коса и...
Мили Купер е најверојатно најстарата проститутка на светот. Има 96 години и годишна заработка од 96,000 евра...
Сите знаеме дека првиот состанок со личноста што ни се допаѓа помалку наликува на интервју. Поентата е да се...