Љубов и секс

Некогаш луѓето се трудеја..
Сите ги памтиме пеперутките....
Кога треба да водиме љубов....
Како и се во животот...
Овие намирници мора да ги имате доколку сакате..
Доколку мислите дека мажите најмногу се склони кон неверства во своите тинејџерски години или раните 20-ти, се...
Понекогаш мажите први ги изговараат зборовите "Те сакам" со задна намера, но не судете пребрзо - многу често...
Соочувањето со бившиот партнер и смиреното разговарање за неговото неверство и не е најлесната задача, но сепак...
Според последните истражувања, кога се работи за љубовниот живот една крвна група се издвојува по своите...
Добро, добро, знаеме дека денес е и Свети Трифун, но веруваме дека секоја причина и повод да се слави љубовта е...
Доколку планирате венчавка оваа година, а сеуште немате закажано датум, не е лошо да ја погледнете оваа листа...
Секој од нас барем еднаш во животот си го поставил прашањето: "Дали ме сака колку што јас го/ја сакам?"
Зборовите "Те сакам" имаат своја тежина. И тоа голема. И затоа не треба да се расфрлате со нив насекаде како со...
Колку што има луѓе кои го обожуваат Денот на Вљубените, толку има и такви што не можат да ја поднесат целата...
Раскинувањето никогаш и за никого не е лесно, но тоа не значи дека треба самите дополнително да си го...
Ова не се однесува на тие кои живеат сами, тука на тие што имаат партнери со кои ја делат спалната соба, а...
Жените се мистериозни суштества кои мажите едноставно не можат (или не сакаат) да ги разберат, но кога станува...
Можеби романтичните комедии се виновни бидејќи не' учат дека секогаш е подобро да го следите срцето, затоа што...