Лана дел Реј и The Weekend го снимија и четвртиот дует

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 20.04.2017 - 19:56

Најголемото взаемно почитување кое што две музички ѕвезди можат да си го дадат еден на друг е во вид на дует, а Лана и The Weekend ги надминаа сите така што го снимија својот четврти дует.

Се работи за насловната нумера од петиот студиски албум на пејачката Лана, така да The Weekend го врати својот долг на Лана со оглед на тоа дека таа отпеа дури 3 песни со пејачот за неговите претходни 2 албуми.