Криси Тиген е вистинска заводничка

Криси Тиген е вистинска заводничка

Калориите не се бројат на одмор или барем ако ве служи манекенката Криси Тиген.

На одмор со сопругот, музичкиот продуцент Џон Леџенд, Криси покажа што може.

Додека тој упорно покушаваше да земе од крицките, таа заводливо го померуваше задникот и го померуваше задникот.