Креативна шминка инспирирана од најголемите уметнички дела

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 05.01.2017 - 11:41

Кога се зборува за шминката, лицето е како сликарско платно, но оваа млада шминкерка го однесе ова на друго ниво.

16-годишната Стефанија Атупе е девојката која ги рекреира најпознатите уметнички дела на очните капаци на нејзините клиенти! Инспирацијата ја црпи од делата на Ван Гог, Хокусаи и останатите познати уметници.

Навистина креативно! :)