Колку се високи "џебните Венери" на Холивуд?

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 09.01.2017 - 14:36

Многу убавици во Холивуд се вистински доказ дека не ви треба манекенска висина за да успеете и да ги остварите своите соништа.

Сепак, сигурно не сте знаеле дека овие актерки (или барем повеќето од нив) не се ништо повисоки од метро и желба за растење! Ова се "џебните Венери" на Холивуд:

Mила Кунис - 163см

Селма Хајек - 157см

Скарлет Јохансон - 160см

Аријана Гранде - 153см

Ема Вотсон - 165см

Мајли Сајрус - 165см

Ванеса Хаџинс - 155см