Колку нозе има оваа девојка?

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 11.01.2017 - 10:55

Оваа случајна фотографија стана вистински хит на интернет откако луѓето забележаа дека симпатичната девојка на фотографијата има три нозе!

Погледнете поубаво:

Откако убаво ќе се загледате, ќе забележите дека тоа од лево што личи на нога всушност е вазна која девојката ја држи покрај себе:

Интересна случајна оптичка илузија! :)