Која имаше најдобро деколте на Златните Глобуси?

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 10.01.2017 - 12:10

74-то издание на Златните Глобуси кое се одржа во неделата во Беверли Хилс помина во знакот на раскошни свечени фустани и уште пораскошни деколтеа.

Ѕвездите во потрага по внимание и по некоја насловна страна секоја година ги спуштаат подолу и подолу и прерамките на фустаните, а и критериумите за голотија.

Ова се сите деколтеа од Златните Глобуси на едно место: