Кина од птичја перспектива снимана со дрон!

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 29.12.2016 - 13:19

"Кина од горе" е прекрасна компилација на снимки направени со дрон, кои ја покажуваат убавината на огромната Кина од птичја перспектива.

Овој проект е дело на видеографот Стеф Хофер, по затоа погледнете ги убавините на Кина низ неговите очи: