Ким и Каjне со заедничка фотографија, против приказните за нивниот развод?

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 17.04.2017 - 22:38

Неколку месеци наназад кружат приказни за разводот на Ким и Каjне, поточно од оној момент кога Каjне доживеа нервен слом и се пријави на психијатрија. 

Отсуството на заеднички фотографии на Инстаграм дополнително ги подгреа овие приказни, а грижата на фановите не се смири ни кога тие заедно позираа за празничниот портрет.

Дали фановите претеруваат и го гледаат тоа што сакаат да го видат или кај што има чад има и оган?