Кети Пери и Ники Минаж во дует ја провоцираат Тејлор Свифт

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 20.05.2017 - 00:53

Кети Пери ги изненади фановите со нова песна, Swish Swish, во соработка со Ники Минаж. Бидејќи двете пејачки во минатото се караа со Тејлор Свифт, многу веруваат дека овој дует е провокација за плавокосата пејачка.

Зборовите на песната укажуваат на провокација, а делот во кој пее Ники е во сличен тон.

Преслушајте ја песната и проценете самите дали станува збор за провокација упатена кон Тејлор.