Катерин во врска со 35 години постар познат композитор

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 17.05.2017 - 20:17

Katherine McPhee и David Foster неодамна се видени на вечера во ресторанот Nobu во Малибу.

Изворот кој ги видел за E!News изјави: 'Давид и Катерине беа многу интимни во текот на вечерата. Он ја држеше за рака и неколку пати ја бакна во образ. Она му возврати на бакнежот и дефинитивно изгледаа како пар.'.

33 годишната глумица и пејачка минатото лето ја раскина врската со Elyesom Gabelom, a 67 годишен композитор и продуцент откако се разведе со Yolande Hadid го пврзуваа со многу дами, но он изјави дека уживо во слободата.