Како денес изгледа девојката на која момчето и го изгоре лицето

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 28.03.2017 - 20:55

Но сигурно ви е позната приказната за Кејти Пајпер, маникенката која кариерата во подем и се запре таа вечер кога момчето ја потури со киселина.

10 години и 100 операции подоцна, Кејти и понатака остана слепа на едното око, но хирурзите направија големо чудо што се однесува на нејзиното лице.

Таа денес e во брак и има 3-годишна ќерка.

Во продолжение видете некој од сликите во кој е прикажано нејзиното закрепнување.