Како да го искомбинирате романтичното здолниште во зима?

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 09.01.2017 - 13:49

Добро, овие денови ако не планирате да облечете скафандер не излегувајте од дома, но очекуваме да дојдат малку потопли денови, кога температурата ќе биде на пример -5! :)

За маалку потоплите зимски денови, одлучивме да го вратиме романтичното здолниште во игра. Ќе се изненадите колку убаво изгледа искомбинирано со топол волнен џемпер или со зимски капут! Погледнете неколку одлични и романтични идеи: