Кајли Џенер сега е виолетова

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 17.04.2017 - 18:44

19-годишната реалити ѕвезда успеа да го смени начинот на кој се шминкаме, облекуваме и фотографираме, но со фризурите не и иде баш најдобро.


Кајли Џенер за брзо време ја префарба неонската жолта коса во виолетова. Иако коментарите беа поделени, сепак се најдоа некои кои и искоментираа: "Твојата сестра Ким минатата година ја претстави таа мокра коса изглед, така да многу каснис позади нејзе. Никогаш нема да бидеш Ким колку тоа и да го сакаш.“.

Секако ги имаше и тие кои и дадоја подршка: “Оставиги луѓето што зборуваат. Ако ти се допадна неонската боја требаше да ја оставиш. Немој да си зависна од коментарите на интернет.“.