Кајли Џенер и Блек Чајна во скоро идентични фустани

Кајли Џенер и Блек Чајна во скоро идентични фустани

Кајли и Блек Чајна облечени во скоро идентични секси фустани, со кој го покажуваат голиот грб и сличните фризури.

Општо познато е дека двете реалити ѕвезди не се поднесуваат откако Кајли се забавуваше со Тајга, поранешнит вереник на Блек Чајна, недолго откако раперот ја раскина нивната свршувачка.

Како и Кајли и Чајна ја користат секоја прилика да ги покажат своите облини, никако не изненадува фактот дека двете облекле скоро идентични фустани, па имале и слични фризури.

А ние ве прашуваме, на кого подобро стои овој фустан?